Butlletins anteriors

BIP 5: Agost 2021

VIDEOJOCS, ENTRE L'ÚS I L'ABÚS

Per primera vegada, l'OMS classifica el gaming dissorder, és a dir, el trastorn relacionat amb els videojocs, com una addicció.


BIP 4: Juliol 2021

VIDEOJOCS: NI TAN BONS NI TAN DOLENTS

Amb l’aparició de les noves tecnologies, apareixen els primers videojocs que han passat actualment a ser la principal font d’entreteniment i no sols entre els/les joves.


BIP 3: Juny 2021

APLICACIONS, SEGURETAT I PRIVACITAT

Eres conscient dels riscos que existeixen en Internet? Coneixes l'entorn virtual dels teus fills? Els teus fills naveguen de manera segura? En aquest BIP t’informem.


BIP 2: Maig 2021

Entenem per pantalles tant televisors com tauletes, mòbils o ordinadors.
La tecnologia i els mitjans digitals ens aporten moltes facilitats i avantatges, això és indubtable. Però d'altra banda, són innegables els efectes negatius que tenen en la vida dels més joves si es realitza un mal ús d'ells des de la infantesa.


BIP 1: Abril 2021

Hui dia, dispositius com a tauletes, ordinadors o telèfons intel·ligents, ofereixen als menors infinites possibilitats per a comunicar-se, enviar i rebre informació, jugar…. Perquè la tecnologia aporte els seus avantatges i beneficis als xiquets,
és important que comencen a utilitzar-la en el moment adequat, que siguen conscients i es mantinguen al marge dels riscos que suposa.

La infància és una etapa clau per al desenvolupament físic i psicològic, i justament per això és important evitar que els més xicotets aprenguen patrons de comportament que els resulten nocius…


BIP 0: Març 2021

Us presentem el Nº00, on vos contem què és un BIP i el que volem fer en aquest Butlletí.
Un BIP és un Butlletí d'informació en Prevenció d'Addiccions on es vol apropar, de forma clara i senzilla tota la informació que creiem útil per a facilitar la prevenció de les addiccions en qualsevol àmbit d'actuació.